Produk

ngeunaan
urang

Goldpro New Material Co., Ltd. didirikan dina Juni 2010, ibukota anu kadaptar mangrupikeun 200,3 juta (RMB), kalayan lega 100.000 méter pasagi, sareng gaduh langkung ti 260 karyawan, di antawisna aya langkung ti 60 tanaga R&D téknis. Goldpro mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi ngagiling bal, grinding cylpebs, rod grinding, liners sareng bahan baku sanésna produk-produk ngembangkeun, manufaktur, uji coba, penjualan sareng jasa.
Goldpro utamina ngahasilkeun sagala jinis bal beutikan, gril cylpebs, rod grinding sareng liner anu dipaké dina tambang, tanaga listrik termal, bahan wangunan sareng industri penggiling sanésna. Ayeuna, urang gaduh 14 cukuran canggih sareng daptar produksi produksi, kalayan kapasitas taunan 200.000 ton. Goldpro mangrupikeun basa produksi profésional sareng skala produksi média anu ageung. anu khusus pikeun Mills SAG ageung sacara domestik.

warta sareng inpormasi